Om Bregmos

Vi tillverkar vår egen choklad i vår fabrik i Borgstena, Sverige.
Hållbarhet och kvalitet är för oss viktiga grundstenar, och något som följer med oss i alla led.

Läs mer om oss och vår historia nedan!

Det här är Bregmos

Vårt hållbarhetsarbete

Vår choklad tillverkas i vår egen fabrik i Borgstena från ett unikt recept, vilket vi tagit fram tillsammans med några av världens bästa chocolatierer. Vi har finslipat vår chokladtillverkning i nästan tio år, och arbetar hela tiden mot nya hållbara miljömål. Det gör vi eftersom hållbarhet och kvalitet för oss på Bregmos ligger till grund för våra kärnvärden.

Vi använder bara grön el i våra lokaler, och uppvärmningen genereras från energiöverskottet i vår produktion. Vi arbetar hela tiden mot att minska vår miljöpåverkan, dessutom erbjuder vi även ekologisk choklad, vilken följer EU:s krav och regler för ekologisk certifiering.

Vår historia

Bregmos Konfektyr är ett systerbolag till Bregmos Reklamgodis. Bregmos Konfektyr såg sitt ljus sommaren 2018 och är resultatet av Bregmos dröm om att erbjuda ett sortiment direkt till konsument. Bregmos grundades 1999 strax utanför Borås och har sedan starten utvecklat en maskinpark, utvecklingslina, eget tryckeri, egen design och chokladproduktion. Denna tjugoåriga erfarenhet genomsyrar allt det Bregmos Konfektyr gör.

Vår choklad

Vår choklad har vi tagit fram i samråd med några av världens främsta chocolatierer. Den mörka chokladen, med sina fruktiga toner, är särskilt smaksatt för att passa till mörkrostat kaffe. Vår mjölkchoklad har inslag av kola, för att få fram den klassiska skandinaviska chokladsmaken.

Prova själv, och upplev skillnaden.