Att skicka blommor till bröllopet: Hur man undviker vanliga misstag i valbo

Blommor är en viktig del av de flesta bröllop. De tillför en färgklick och livar upp stämningen. Men att välja rätt blommor och att skicka dem på rätt sätt kan vara svårt. Här är några vanliga misstag att undvika när du skickar blommor till ett bröllop.

1. Att inte välja rätt blommor

Att välja rätt blommor är avgörande. Tänk på brudparets färgtema och välj blommor som passar in. Det kan också vara bra att tänka på vilken årstid det är när bröllopet äger rum. Vissa blommor passar bättre på sommaren medan andra passar bättre på vintern.

2. Att inte beställa i tid

Att beställa blommor i tid är avgörande. Om du väntar för länge kan det hända att floristen inte har de blommor du vill ha tillgängliga. Beställ i god tid för att undvika problem.

3. Att inte tänka på transporten

Transporten är också viktig att tänka på. Se till att blommorna kommer fram i tid och i bra skick. Tänk på om du behöver transportera blommorna själv eller om du ska använda en leveransservice.

4. Att inte ta hänsyn till allergier

Tänk på eventuella allergier som brudparet eller gästerna kan ha. Undvik blommor som kan orsaka allergiska reaktioner. Det kan också vara en bra idé att undvika blommor med en stark doft, eftersom de kan vara irriterande för vissa människor.

5. Att inte ha en backup-plan

Ha alltid en backup-plan om något går fel. Det kan vara att ha extra blommor till hands eller att ha ett annat alternativ om det inte går att leverera de blommor du beställt. Se till att ha en plan B för att undvika stress och oro.

6. Att inte tänka på hur blommorna ska användas

Tänk på hur blommorna ska användas på bröllopet. Ska de användas som dekoration på borden eller som en del av brudbuketten? Det är viktigt att ha en klar bild av hur blommorna ska användas för att kunna välja rätt sort och mängd.

7. Att inte ha rätt information

Se till att ha all rätt information när du beställer blommor. Det kan vara bra att ha brudparets namn, adressen till bröllopsplatsen och tidpunkten för bröllopet till hands. Detta underlättar för floristen att leverera blommorna på rätt plats och tid.

8. Att inte tänka på budgeten

Att skicka blommor till ett bröllop kan vara dyrt. Se till att ha en klar bild av din budget innan du beställer blommorna. Priset på blommor kan variera beroende på sort och mängd, så tänk på hur må

1 / 1