Blommor som passar till bröllop på stranden i Lund

Ett bröllop på stranden i Lund är en underbar upplevelse. Med havet som bakgrund och sanden mellan tårna är det lätt att förstå varför så många par väljer att säga sina löften vid stranden. För att göra bröllopet på stranden i Lund ännu mer minnesvärt och vackert är blommor ett oumbärligt inslag. Men vilka blommor passar bäst till ett bröllop på stranden i Lund? Här är några förslag.

H1: Havstema

Att välja blommor som passar till havstemat är ett självklart val för ett bröllop på stranden i Lund. För att komplettera havstemat välj blommor i mjuka blå och gröna nyanser. Här är några förslag på blommor som passar bra till havstema:

H2: Hortensior

Hortensior är en vacker blomma som kommer i en mängd olika färger, inklusive blå och gröna nyanser. Dessa blommor passar perfekt för att skapa en känsla av havet och lugnet som det för med sig.

H2: Iris

Iris är en annan blomma som kommer i en mängd olika nyanser, inklusive blå och lila toner. Dessa blommor passar perfekt för att ge en känsla av mystik och elegans vid ett bröllop på stranden i Lund.

H2: Strandrosor

Strandrosor är en annan blomma som passar perfekt till ett bröllop på stranden i Lund. Dessa blommor kommer i en mängd olika färger, inklusive rosa och röda toner. De ger en känsla av romantik och kan också användas för att ge en vintage-känsla.

H1: Tropiskt tema

Om du vill ge ditt bröllop en exotisk touch är ett tropiskt tema perfekt. För att få det att se ut som om du befinner dig på en tropisk ö välj blommor i djärva och ljusa färger. Här är några förslag på blommor som passar bra till tropiskt tema:

H2: Orkidéer

Orkidéer är en vacker blomma som passar bra till ett tropiskt tema. Dessa blommor kommer i en mängd olika färger, inklusive ljusrosa, lila och orange nyanser. De ger en känsla av exotism och elegans och kan också användas som en del av brudbuketten.

H2: Ananasblommor

Ananasblommor är en annan blomma som passar bra till ett tropiskt tema. Dessa blommor är stora och ljusa och kommer i en mängd olika färger, inklusive orange, rosa och gul. De ger en känsla av lyx och kan också användas för att skapa en känsla av äventyr och spänning.

H2: Fackelliljor

Fackelliljor är en annan blomma som passar bra till ett tropiskt tema.