Brudbuketten – Allt du behöver veta för att välja och skicka i Spanien

Brudbuketten är en viktig del av bröllopet. Det är inte bara en dekorativ del av brudens utstyrsel utan det har också symbolisk betydelse. En brudbukett representerar kärlek och lycka och är ett sätt att uttrycka brudens personlighet och stil. Om du planerar att gifta dig i Spanien eller skicka en brudbukett till Spanien, är det viktigt att ha koll på några saker för att välja och skicka rätt brudbukett. Här är allt du behöver veta om brudbuketter i Spanien.

Vad är en brudbukett?

En brudbukett är en samling av blommor som bruden bär på bröllopsdagen. Det finns många olika typer av brudbuketter, inklusive handbundna buketter, kaskadbuketter och trådbundna buketter. Brudbuketten kan vara enkelt eller elaborat, och den kan göras med en enda typ av blomma eller en blandning av olika blommor.

Handbundna buketter

Handbundna buketter är den vanligaste typen av brudbukett. De är vanligtvis gjorda av blommor som är bundna tillsammans med en band eller tråd. De kan vara runda eller ovala i form och kan göras med olika storlekar och antal blommor.

Kaskadbuketter

Kaskadbuketter är en annan populär typ av brudbukett. De har en fallande form där blommorna är arrangerade så att de skapar en slags kaskad. Dessa buketter är vanligtvis större än handbundna buketter.

Trådbundna buketter

Trådbundna buketter är en annan typ av brudbukett. De är gjorda av blommor som är fästa på tunna trådar. Buketten är vanligtvis mindre än handbundna och kaskadbuketter.

Vilka blommor ska du välja för din brudbukett i Spanien?

När det gäller att välja blommor till din brudbukett i Spanien finns det många valmöjligheter. Här är några av de mest populära blommorna för brudbuketter i Spanien:

Rosor

Rosor är en klassisk blomma för brudbuketter. De finns i många olika färger och storlekar och är en symbol för kärlek och passion.

Liljor

Liljor är en annan populär blomma för brudbuketter. De är en symbol för renhet och oskuld.

Pioner

Pioner är en annan populär blomma för brudbuketter. De är stora, frodiga och färgglada blommor som är en symbol för lycka och välmående.

Hortensior

Hortensior är en annan populär blomma för brudbuketter i Spanien. De finns

1 / 1