Få inspiration för bröllopsblommor från kungliga bröllop i London

Det finns få saker som är så vackra och romantiska som blommor på ett bröllop. Att välja rätt blommor för bröllopet kan vara en utmaning, men man kan hitta inspiration på oväntade platser. Kungliga bröllop i London har alltid varit en källa till inspiration, särskilt när det gäller blommor och dekorationer. I denna artikel kommer vi att utforska olika kungliga bröllop i London och deras blomsterarrangemang för att hjälpa dig hitta inspiration till ditt eget bröllop.

1. Prinsessan Dianas bröllop med prins Charles

Prinsessan Dianas bröllop med prins Charles var en av de mest ikoniska kungliga bröllopen i London. Dianas brudbukett var en imponerande samling av blommor som innehöll trädgårdsrosor, myrtenblad och orkidéer. Dianas brudtärnor bar vita trädgårdsrosor och liljor i sina buketter. Om du är på jakt efter en romantisk och klassisk stil för ditt bröllop, kan du ta inspiration från Prinsessan Dianas bröllop.

2. Prins William och Kate Middletons bröllop

Prins William och Kate Middletons bröllop var en av de mest uppmärksammade kungliga bröllopen i modern tid. Kate Middletons brudbukett bestod av vita liljor, hyacinter och myrtenblad. Blommorna valdes för att representera kärlek, renhet och tålamod. Om du vill ha en brudbukett som representerar dessa värden kan du ta inspiration från Kates brudbukett.

3. Prins Harry och Meghan Markles bröllop

Prins Harry och Meghan Markles bröllop var en modern och unik tolkning av kungliga bröllopstraditioner. Meghan Markles brudbukett innehöll vita rosor, pioner och myrtenblad. Buketten inkluderade även blommor som plockats från prins Harrys mammas, prinsessan Dianas, trädgård. Om du vill ha en modern och personlig touch till ditt bröllop kan du ta inspiration från Meghan Markles brudbukett.

4. Prinsessan Eugenies bröllop med Jack Brooksbank

Prinsessan Eugenies bröllop med Jack Brooksbank var en färgstark och livlig tillställning. Prinsessans brudbukett innehöll vita rosor, liljor av dalen och röda rosenblad. Buketten innehöll också blåklint, vilket representerade prinsessans namn som betyder ”välgörande”. Om du vill ha en livlig och färgstark touch till ditt bröllop kan du ta inspiration från Prinsessan Eugenies brudbukett.

5. Prinsessan Margarets bröllop med Antony Armstrong-Jones

Prinsessan Margarets bröllop med

1 / 1