Så här kan du göra bröllopsblommor själv och skicka till brudparet i Ånge

Planeringen inför bröllopet kan vara stressande, speciellt när det gäller blommor. Att beställa bröllopsblommor från en florist kan vara kostsamt och tidskrävande. Men vad många inte vet är att man kan enkelt skapa vackra bröllopsblommor själv och skicka dem till brudparet i Ånge. Här är en guide som visar hur du kan göra det.

1. Bestäm vilken typ av blommor du vill använda

Innan du börjar med att skapa bröllopsblommorna behöver du bestämma vilken typ av blommor du vill använda. Brudens preferenser och temat för bröllopet är viktiga faktorer att tänka på. Det är också viktigt att tänka på säsongen då bröllopet äger rum, eftersom vissa blommor inte är tillgängliga året runt.

2. Skapa en lista över material och verktyg

Innan du köper dina blommor bör du skapa en lista över material och verktyg som du behöver. Detta inkluderar bland annat blomskum, blomnät, blomstertråd, saxar, och eventuellt dekorationer såsom sidenband och pärlor.

3. Skapa en skiss över blommornas placering

Innan du börjar med att sätta fast blommorna på blomskummet, är det bra att skapa en skiss över blommornas placering. Detta hjälper dig att planera och skapa en harmonisk komposition av dina bröllopsblommor.

4. Förbered blommorna

Förbered blommorna genom att ta bort eventuella blad och taggar som kan störa placeringen. Skär även av stjälkarna och forma dem så att de passar på blomskummet.

5. Sätt fast blommorna på blomskummet

Nu är det dags att sätta fast blommorna på blomskummet. Använd blomstertråden för att säkra blommorna på plats. Tänk på att skapa olika nivåer av höjd och fylla ut tomrummen med mindre blommor eller grönt.

6. Dekorera blommorna

När du har placerat alla blommorna på blomskummet, är det dags att dekorera dem. Använd sidenband, pärlor, eller annan dekoration som du vill använda för att ge blommorna en personlig touch.

7. Skicka blommorna till brudparet i Ånge

När du är nöjd med dina bröllopsblommor är det dags att skicka dem till brudparet i Ånge. Se till att packa blommorna noggrant för att undvika skador under transporten.

Att göra bröllopsblommor själv är inte bara ett sätt att spara pengar, utan det ger också en personlig touch till bröllopet.

1 / 1