Vilken typ av blommor ska du skicka till ett sommarbröllop i viken?

Att välja rätt blommor för ett sommarbröllop kan vara en utmaning. Med så många blommor att välja mellan kan det vara svårt att bestämma vilken typ av blommor som passar bäst för denna speciella dag. Här är några tips och råd för att välja de perfekta blommorna för ett sommarbröllop i viken.

1. Bestäm en färgpalett

Innan du väljer blommor är det viktigt att bestämma vilken färgpalett som passar bröllopet. Sommarbröllop brukar ha ljusa och pastellfärger. Välj blommor som matchar brudens klänning och färgtema.

2. Tänk på säsongen

Att välja blommor som är i säsong är alltid en bra idé eftersom de är mer prisvärda och lättare att hitta. Sommarblommor som solrosor, dahlior, liljor och rosor är alla populära val för sommarbröllop.

3. Överväg platsen för ceremonin och mottagningen

Att välja blommor som matchar platsen för ceremonin och mottagningen kan hjälpa till att skapa en mer sammanhängande och vacker miljö. Tänk på om det är en utomhus- eller inomhusbröllop och välj blommor som passar platsen.

4. Anpassa blommorna till temat

Om bröllopet har ett tema, tänk på att välja blommor som passar temat. Till exempel kan strandteman ha blommor som solrosor eller liljor med blåa färger, medan trädgårdsteman kan ha blommor som rosor och pioner.

5. Använd grönsaker och frukt

Att använda grönsaker och frukt tillsammans med blommor kan ge en rolig och intressant touch till blomsterarrangemangen. Tänk på att använda gröna blad och frukter som lime, citron eller apelsin för att skapa en frisk och fräsch känsla.

6. Tänk på klimatet

Sommarbröllop kan vara varma och fuktiga, så det är viktigt att välja blommor som tål värmen. Undvik blommor som kan vissna snabbt i värmen och välj istället blommor som tål varmare temperaturer.

7. Anlita en professionell florist

Att anlita en professionell florist kan hjälpa till att säkerställa att blommorna är i rätt säsong, matchar färgtemat och platsen, och är i linje med bröllopstemat. En professionell florist kan också hjälpa till att skapa unika och vackra blomsterarrangemang.

8. Använd blommor som har en speciell betydelse

Att använda blommor som har en speciell bet

1 / 1